top of page

Mitä huomenlahjakuvaus on ja miksi se kannattaa?


huomenlahjakuvaus uusimaa, helsinki, järvenpää boudoirkuvaus huomenlahja

Huomenlahjakuvaus tunnetaan myös nimellä boudoirkuvaus. Viime vuosina huomenlahjakuvaus ja siinä kuvattavat huomenlahjakuvat ovat nousseet suosituksi lahjaksi, joka annetaan tuoreelle aviopuolisolle häitä seuraavana päivänä. Yksinkertaistettuna huomenlahjakuvaus tarkoittaa sensuellien tai eroottisten kuvien kuvauttamista lahjaksi tuoreelle aviopuolisolle, mutta todellisuudessa se on paljon muutakin.


Huomenlahjan juuret


Suomalaiseen hääperinteeseen on kuulunut huomenlahja, jonka tuore aviomies on antanut vaimolle hääyötä seuraavana aamuna. Lahjan tarkoitus on ollut turvata vaimon toimeentulo esimerkiksi puolison kuollessa ja se on saattanut olla vaikkapa lehmä. Nykyisin huomenlahjan voivat antaa tai olla antamatta molemmat puolisot, mutta edelleen se perinteiden mukaisesti annetaan häitä seuraavana päivänä.huomenlahjakuvaus uusimaa, helsinki, järvenpää boudoirkuvaus huomenlahja

Mitä huomenlahjakuvauksessa tapahtuu?


Itse aloitan huomenlahjakuvauksen mielelläni aina juttelemalla kuvaustoiveista ja katsomalla yhdessä asiakkaan kanssa kuvia ja miettimällä millaiset kuvat juuri hänelle sopisivat. Samalla käydään läpi myös rekvisiitta ja asut.


Kun suunnittelu on tehty on aika vaihtaa ensimmäiseen kuvausasuun. Huomenlahjakuvauksessa voit näyttää paljasta pintaa juuri sen verran kuin haluat. Sensuelleja kuvia saadaan aikaiseksi täysissä pukeissakin, mutta suurin osa ainakin omista asiakkaistani toivoo kuvia alusvaatteissa. Studiollani on sermi, jota voi halutessaan käyttää pukeutumissuojana., joten kaikkea ei tarvitse paljastaa ellet halua myös nudekuvia kokonaan ilman vaatteita.


Kuvaamisen aloitan mieluiten aina helpoista poseerauksista, jotta kameran eteen ensimmäistä kertaa vuosiinkin tullut ehtii tottua tilanteeseen. Vaikka olen luonteeltani introvertti, kuvaustilanteessa usein höpötän kaikenlaisia hassuja juttuja. Niiden tarkoitus on pitää kuvaustilanne rentona ja hauskana. Näytän usein itse mallia poseerauksista sanallisen ohjeistamisen lisäksi, mikä voi tarkoittaa kummia hetkiä mursumaisesti lattialla pyörivän kuvaajan kanssa.


huomenlahjakuvaus uusimaa, helsinki, järvenpää boudoirkuvaus huomenlahja

Miksi huomenlahjakuvaus kannattaa?


Monet asiakkaani ovat kuvailleet huomenlahjakuvausta upeaksi kokemukseksi ja ainutlaatuiseksi elämykseksi. Se on siis jotain paljon enemmän kuin vain ihana lahja puolisolle. Huomenlahjakuvaus on tilaisuus kokea itsensä sensuelliksi ja naiselliseksi sekä hullutella ja irrottautua arkisista rooleista. Huomenlahjakuvaus on monelle kuvaukseen tulevalle itsetuntoa nostava kokemus ja mahdollisuus ylittää itsensä.


Oletko kiinnostunut huomenlahjakuvauksesta? Tutustu huomenlahjakuvaus portfoliooni, lue vinkit sopivan kuvaajan valintaan tai laita saman tien viestiä!


huomenlahjakuvaus uusimaa, helsinki, järvenpää boudoirkuvaus huomenlahjaComments


bottom of page