top of page
Julia&Salli_DSC7276.jpg

elokuvallinen

aito

tunnelmallinen

Millaisesta hääpäivästä ja -kuvauksesta sinä haaveilet?

Sopisivatko siihen sanat stressitön, kiireetön ja tunnelmallinen?

Sinä ja rakkaasi ansaitsette ihanan, stressittömän päivän, joka on juuri teidän näköisenne.

 

Muistot hääpäivästänne ovat korvaamattomia ja juuri valokuvat välittävät näitä muistoja. Ohikiitävien hetkien tallentamisen ja hymyistä, suudelmista sekä onnenkyynelistä koostuvien muistojen säilömisen voitte uskoa minulle.

Hääkuvaajananne autan myös kaikessa muussa, missä vain voin kuten päivän aikatulun suunnittelussa ja kuvauspaikkojen valinnassa.

Olen erikoistunut pieniin ja intiimeihin häihin, joissa vieraita on parista todistajasta muutamaan kymmeneen läheiseen. Kuvaan myös keskikokoisia 40+ hlö häitä.

Isoja 100+ hlö häitä kuvaan vain kakkoskuvaajan kanssa.

Tuulia&Johan_DSC4231.jpg

"Kiitoksia kuvista, ne ovat täydellisiä!

Kiitokset hyvästä yhteistyöstä ja siitä, kuinka hyvin sait ikuistettua meidän päivämme näiden kuvien kautta. Olet ihana persoona ja meidän oli rentoa olla kuvattavana."

​-Sini & Kimmo

Paula&Jaakko2023052_websize.jpg

Moikka Suvi,

Kiitos! ❤️❤️❤️ Aivan mielettömän ihania kuvia 😍

Oot osannut vangita täydellisesti juhlien tunnelman, vieraiden ja meidän ilmeet ja eleet ja kaiken. Vaikea valita mikä kuva kehystetään tauluksi, kun lemppareita on niin paljon (ei ollenkaan huono ongelma) 😁 Ihanaa kun meille jää häistä näin ihanat kuvat muistoiksi. Vierailtakin tuli jo palautetta, että aivan ihanat kuvat

Kiitos vielä kerran sulle!

-Paula&Jaakko

Ina&Juha743_websize (1).jpg

Moikka Suvi, ihania maistiaiskuvia – kiitos!   Emme malttaisi odottaa loppuja! Ja kiitos muutenkin koko päivästä, kivasti olit morsiamen tukena ja muistutit veden juonnista ja rauhoittelit yms. Koko päivä oli ihana, kaikkine tunteineen   
 

 

-Ina & Juha

Mimmi&Jussi179_websize.jpg

Ihania kuvia! Kiitos näistä! Onnen itku tuli. Koko hääpäivä meni aivan nappiin ja ei olisi voinut paremmin mennä! Iso kiitos siitä kuuluu sinun työlle, kun aviopuolison lisäksi jää pysyvät/näkyvät muistot, nimittäin kuvat.

 

-Mimmi & Jussi