Suvi tässä hei!

Valokuvaus on kulkenut mukanani aina. Sain ensimmäisen oman kamerani jo ala-asteella, mutta vasta aikuisiällä päätin lähteä opiskelemaan valokuvausta  ja tehdä siitä itselleni ammatin.

 

Rakastan aitojen tilanteiden tallentamista ja siksi kuvaankin kaikkein mieluiten häitä ja muita perhejuhlia,  tapahtumia sekä perheiden tavallista arkea dokumentaarisesti.

 

Aitoja ja luonnollisia hetkiä haluan tallentaa myös kuvatessani potretteja niin lapsista kuin aikuisistakin.

 

Nautin ihmisten kuvaamisesta ja haluan saada kuvattavat viihtymään kameran edessä tai jopa unohtamaan kameran. Siksi pyrin tekemään kuvaustilanteista rentoja ja positiivisia. Voimme lähteä pienelle kävelylle, poiketa teellä suosikkikahvilassasi tai kieriskellä nurmikolla, mikä vain parhaiten sopii sinun tai muiden kuvattavien personaan.

 

Teen kuvauskeikkoja kotoani Orimattilan Artjärveltä käsin. Sopimuksen mukaan kuvaan kaikkialla Suomessa ja maailmalla.

 

Ennen valokuvausopintoja olen opiskellut sosionomiksi ja kirkonnuorisotyön-ohjaajaksi ja tehnyt nuorisotyötä useita vuosia. Nuorisotyö on opettanut minulle paljon ihmisyydestä. Se on auttanut minua kuvaajana luomaan syvemmän yhteyden ihmisiin, jotka kamerani eteen tulevat.

netti_DSC5874.JPG

"Suuret kiitokset kuvistasi! Odotimme niitä suurella innolla ja malttamattomasti, oli ihanaa saada ne. Olen todella tyytyväinen kuviisi ja iloinen siitä, että valitsimme sinut kuvaajaksemme. Tulevaisuudessakin suuremman elämäntapahtuman kohdalla otamme varmasti mielellämme sinuun taas yhteyttä." 

-Hanna&Markus

horizontal-black.png