top of page

Suvi tässä hei!

Valokuvaus on kulkenut mukanani aina. Sain ensimmäisen oman kamerani jo ala-asteella, mutta vasta aikuisiällä päätin lähteä opiskelemaan valokuvausta  ja tehdä siitä itselleni ammatin.

 

Rakastan seikkailua ja jokainen kuvaus on minulle pieni seikkailu oli kyseessä sitten häät, boudoirkuvaus tai vaikka kastekuvaus. Uudet ihmiset, paikat ja tilanteet kiehtovat minua ja siksi onkin hieno saada kameran eteen niin monenlaisia ihmisiä ja päästä kuvaamaan mitä erilaisimpiin paikkoihin.

Seikkailun lisäksi minulle merkityksellistä on kiireetön kohtaaminen. Kuvaustilanteessa kiireettömyys mahdollistaa rennon ilmapiirin ja sitä kautta kuviin välittyy aitous.

 

Aitous on minulle tärkeä arvo ja aitojen tilanteiden tallentaminen ihtohimoni. Siksi kuvaankin paljon häitä ja muita perhejuhlia, tapahtumia sekä perheiden tavallista arkea dokumentaarisesti. Aitouden pyrin välittämään myös potretteihin ja boudoirkuviin.

 

Teen kuvauskeikkoja kotoani Orimattilan Artjärveltä käsin. Sopimuksen mukaan kuvaan kaikkialla Suomessa ja maailmalla.

 

Ennen valokuvausopintoja olen opiskellut sosionomiksi ja kirkonnuorisotyön-ohjaajaksi ja tehnyt nuorisotyötä useita vuosia. Nuorisotyö on opettanut minulle paljon ihmisyydestä. Se on auttanut minua kuvaajana luomaan syvemmän yhteyden ihmisiin, jotka kamerani eteen tulevat.

netti_DSC5874.JPG

"Suuret kiitokset kuvistasi! Odotimme niitä suurella innolla ja malttamattomasti, oli ihanaa saada ne. Olen todella tyytyväinen kuviisi ja iloinen siitä, että valitsimme sinut kuvaajaksemme. Tulevaisuudessakin suuremman elämäntapahtuman kohdalla otamme varmasti mielellämme sinuun taas yhteyttä." 

-Hanna&Markus

horizontal-black.png
bottom of page