top of page

Couple Session at Historic Palma de Mallorca


Two people finding each other is always a bit weird process I think. Sometimes it is quite unlikely even. Paula and Carlos were born and raised in the other ends of Europe: Carlos in Spain and Paula in Finland. Then Paula got a summer job in Spain and their paths crossed. To Carlos it was a love at first sight. He had to make an effort to get Paula also convinced that they were meant to be. Eventually it paid of and now they are engaged and have a baby. That's the magic of love! Right?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Se, että kaksi ihmistä löytää toisensa tuntuu toisinaan aika hämmentävältä ja välillä jopa todella epätodennäköiseltä. Vai mitä sanotte Paulasta ja Carloksesta? Espanjalainen Carlos ja suomalainen Paula tapasivat, kun Paula lähti kesätöihin Espanjaan. Carlos oli samantien myyty ja joutui näkemään hieman vaivaa, jotta sai myös Paulan vakuttuuneeksi siitä, että heidät oli tarkoitettu toisilleen. Carloksen vaivannäkö kannatti. Pariskunta on kihloissa, he asuvat yhdessä Mallorcalla ja heillä on on yhteinen lapsi. Rakkauden taikaa voisi sanoa.

bottom of page