Rakkaus on kaunista


Maailmassa ei ole mitään kauniimpaa kuin rakkaus, välittäminen ja huolenpito. Minusta on aina ollut ihanaa nähdä rakkautta ja huolenpitoa oli se sitten puolisoiden välistä, vanhemman ja lapsen välistä, ystävien tai aivan tuntemattomien toisiaan kohtaan osoittamaa. Koen itseni etuoikeutetuksi saadesani kuvata sitä.

Viime viikolla olin Kruunuvuoressa kuvaamassa KV Photon Kristin kanssa ja olimme jo lähdössä pois, kun huomasin supersöpön nuorenparin ihailemassa auringonlaskua (ja toisiaan). Kristin kannustamana kävin kysymässä saisinko ottaa heistä muutaman kuvan ja ilokseni he suostuivat. Tällaiset kohtaamiset inspiroivat ja tekevävät elämästä paremman. Kiitos Milena ja Janek! <3

#valokuvaaja #lifestylekuvaus #Helsinki #miljööpotretti #rakkaus

© 2018 Suvi Helmi Photography

+358 50 5252927 | suvi@suvihelmi.com

Järvenpää | Helsinki

Tietosuojaseloste