top of page

Kamalan ihana huomenlahjakuvaus


Kuka ei jännitä vieraan ihmisen edessä vaatteiden riisumista ja heittäytymistä kuvattavaksi alusvaatteissa tai peräti ilman rihman kiertämää?

Ei tainnut kovin montaa kättä nousta. Toissa viikolla kuvattiin huomenlahjakuvia kahden ihanan ja rohkean morsiamen kanssa Hirvihaaran kartanon upeissa puitteissa. Molempia morsiamia varmasti jännitti, mutta molemmat heittäytyivät rohkeasti kuviin. Mietittiin yhdessä poseerauksia, katsottiin välillä kuvia ja kuvattiin lisää.

Ja mitä saatiin aikaiseksi? Upeita kuvia kauniista naisista tietysti!

Sensuelleja, herkkiä ja seksikkäitä kuvia kotiäidistä, joka painiskelee raskauden ja synnytyksen kehoon tuomien muutosten kanssa sekä sulhasensa navetassa tavanneesta tulevasta maatilan emännästä. Ihanampia naisia ei kameran eteen olisi voinut toivoa.

Kuvauksissa hiuksista ja meikeistä vastasi Salon LK:n ihana Laura, jonka kanssa olen tehnyt yhteistyötä ennenkin. Tämä oli meidän ensimmäinen yhteistyö huomenlahjakuvausten osalta ja jatkoa on luvassa jo kuukauden kuluttua, kun järjestämme huomenlahjakuvauspäivän missäpä muualla kuin Hirvihaaran kartanolla.

bottom of page