Winter elopement in snowy Helsinki

February 22, 2019

 

Terhi and Ville eloped in snowy Helsinki with they 9 months old baby and just two friends as witnesses. They were brave enough to defy the vigorous snowfall and had they portraits session and ceremony outside.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Terhi ja Ville karkasivat vihille lumisateen keskellä. Potretit kuvasimme Herttoniemenrannassa ja vihkiminen tapahtui Herttoniemen kartanon puutarhassa. Vihkiseremoniassa olivat mukana Terhin ja Villen 9 kuinen lapsi sekä kaksi heidän ystäväänsä todistajina.  

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uusimmat
Please reload

Arkisto
Please reload

Hakusanat

© 2018 Suvi Helmi Photography

+358 50 5252927 | suvi@suvihelmi.com

Järvenpää | Helsinki

Tietosuojaseloste