Kun muusikko ja leipuri sanoivat tahdon | Hääkuvaus Bokvillan

October 19, 2018

Ihania itsetehtyjä kakkuja, vieraiden musiikkiesityksiä, runoja ja paljon, paljon naurua.  Marielin ja Joelin häissä ei jäykistelty vaan iloittiin yhdessä rakkaudesta. Vihkikirkkona toimi Paavalin kirkko ja juhlaa vietettiin kauniissa Bokvillanissa.

 

Aloitin kuvaamisen jo aamun valmisteluista juhlapaikalla, kun mm. kaaso koristeli upeita kakkuja. Samalla ehdin hyvin kuvaamaan kauniisti koristellut tilat ja yksityiskohdat ennen vieraiden tuloa, sillä potretit kävimme kuvaamassa vihkimisen jälkeen ja vieraille oli sillä aikaa tarjolla pientä purtavaa juhlapaikalla. Illan päätteeksi kävimme vielä kuvaamassa muutaman potretin lisää auringonlaskussa.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uusimmat
Please reload

Arkisto