top of page

Se vuosikymmenen suosituin hääpäivä | Hääkuvaus Uunissaari


18.8.2018 oli ainakin tämän vuoden ja ehkä koko vuosikymmenen suosituin hääpäivä. Itse sain viettää tämän huikean päivän Tiian ja Janin upeita häitä kuvaamalla. Tiia ja Jani olivat varanneet minut kuvaamaan häitään jo reilua vuotta aiemmin ja tänä aikana heille ehti syntyä ihana pieni tytär, joten alkuperäiset suunnitelmat morsiamen valmistautumisesta hotellissa saivat kyytiä. Aloitinkin siis kuvauksen Tiian ja Janin kotoa, jossa Tiia valmistautui kaasojensa kanssa.

Vihkiminen oli jo puoliltapäivin Vanhassa kirkossa Helsingissä, jonka jälkeen kuvasimme ensimmäisen erän potretteja Uunisaaressa, jossa myös hääjuhla vietettiin. Uunisaaren punatiilinen vanha ravintolarakennus, kauniit kalliot ja meri toimivat täydellisenä miljöönä näille häille. Juhlahumun lomassa kävimme vielä illalla ottamassa hieman lisää potretteja ja saimme nauttia maagisesta kesäyön tunnelmasta. Hääjärjestelyissä oli mukana Uunisaaren puolesta myös Divine hää- ja juhlasuunnittelutoimisto.

#Uunisaari #kesä #kirkkohäät #dokumentaarinenhääkuvaus #Helsinki #hääpotretti #hääkuvaus #häät

bottom of page