top of page

Kun muusikko ja leipuri sanoivat tahdon | Hääkuvaus Bokvillan


Ihania itsetehtyjä kakkuja, vieraiden musiikkiesityksiä, runoja ja paljon, paljon naurua. Marielin ja Joelin häissä ei jäykistelty vaan iloittiin yhdessä rakkaudesta. Vihkikirkkona toimi Paavalin kirkko ja juhlaa vietettiin kauniissa Bokvillanissa.

Aloitin kuvaamisen jo aamun valmisteluista juhlapaikalla, kun mm. kaaso koristeli upeita kakkuja. Samalla ehdin hyvin kuvaamaan kauniisti koristellut tilat ja yksityiskohdat ennen vieraiden tuloa, sillä potretit kävimme kuvaamassa vihkimisen jälkeen ja vieraille oli sillä aikaa tarjolla pientä purtavaa juhlapaikalla. Illan päätteeksi kävimme vielä kuvaamassa muutaman potretin lisää auringonlaskussa.

#kirkkohäät #dokumentaarinenhääkuvaus #Helsinki #hääpotretti #hääkuvaus #Bokvillan #Paavalinkirkko

bottom of page