top of page

Sade tuo onnea | Dokumentaarinen hääkuvaus


Sanotaan, että sade hääpäivänä tuo onnea. Viime elokuussa onnea satoi Sinille ja Tonille, kun heidät vihittiin Mäntsälän kirkossa ja häitä juhlittin Ohkolan nuorisoseurantalolla

Potretteja kuvasimme kahteen otteeseen, ensin vihkimisen jälkeen ja vielä illalla auringonlaskun aikaan. Iltapäivällä ripsi vettä, joten hääparin valkoiselle sateenvarjolle oli käyttöä.

Illalla Sini ja Toni varastivat hetken itselleen ja kuvasimme lisää potretteja vieraiden nauttiessa vielä kakusta ja kahvista. Sadepilvet olivat hajaantuneet ja pääsimme kuvaamaan komeasssa auringonlaskussa. Koska elokuussa ilta ei vielä pimene kovin nopeasti, ehdimme kaikessa rauhassa kuvata vielä juhlapaikan tuntumassa, vanhan ladon luona maalaisromanttisia kuvia, joita oli ollut tarkoitus ottaa jo iltapäivällä. Iltapäivällä sade oli saanut meidät aiemmista suunnitelmista huolimatta luopumaan näiden kuvien kuvaamisesta. Kaunis ilta pelasti tilanteen ja Sini ja Toni saivat kaikki toivomansa potretit ja enemmän.

Kaiken kaikkiaan ihanat häät ja ihana hääpari!

bottom of page