top of page

Satumainen joulukorttikuvaus

2.11.2019
 

Järjestän satumaisen joulukorttikuvauksen taas yhteistyössä Pitkäsen kukkakaupan kanssa 2.11. klo 9.30-14.30. 

 

Kuvaukseen ovat tervetulleitta lapset, perheet sekä kaikki reheviä ja boheemeja satumaisemia rakastavat. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Kuvaan mahtuu korkeintaan 6 ihmistä. Yksi kuvausaika on kestoltaan 15min ja se  on tarkoitettu yhdelle kokoonpanolle. Jos haluat kuvat esim. kahdesta lapsesta yhdessä sekä erikseen, varaa kolme kuvausaikaa.

Kuvauksen voit varata sähköpostitse suvi@suvihelmi.com tai alla olevalla lomakkeella. Kuvauksen hinta on 70€/15min kuvausaika. Kuvaus maksetaan laskulla, jonka saat varattuasi kuvausajan.

 

Kuvauksen hintaan sisältyy yksi valokuva painokelpoisena digitiedostona sekä mahdollisuus lisäkuvien lunastamiseen 30€/kpl. Kuvat voitte valita koevedosgalleriasta, johon saatte linkin viikon sisällä kuvauksesta.  Kuvista voi teettää mm. joulukortteja.

 

Mahdollinen peruutus on tehtävä 4 päivää ennen kuvausta. Kuvausajan peruutus sähköpostitse suvi@suvihelmi.com. Myöhässä peruttua tai peruuttamatonta kuvausta ei hyvitetä. Voit kuitenkin antaa kuvausaikasi jollekulle toiselle, jos et itse voikaan sitä käyttää.

Jos haluatte kuvaukseen ihanan kukkapannan elävistä kukista, voitte tilata sen etukäteen Pitkäsen kukkakaupasta. Kukkapantojen hinnat alkaen 20€.

Kuvauspaikka Pitkäsen kukkakauppa Wärtsilänkatu 6, Järvenpää.

netti_fb_DSC0603.jpg
Varaa joulukorttikuvaus

Kiitos yhteydenotosta!

bottom of page