top of page

Imetyskuvauspäivä

24.10.2019

imetyskuvaus_DSC0851.jpg

Tärkeä side

 

Imetys on vahva ja tärkeä side äidin ja lapsen välillä.

Kuitenkin imetysaika kestää vain ohikiitävän hetken.

Siksi se kannattaa ikuistaa.

Arvokas muisto

Olen kuvannut kymmeniä imettäviä äitejä muiden kuvausten kuten ristiäisten, häiden ja perhekuvausten ohessa. Nyt haluan tarjota mahdollisuutta kaikille imettäville äideille ikuistaa tämä arvokas osa elämää lapsen kanssa upeisiin kuviin, jotka säilyttävät muistot lapsen kasvaessa.

imetyskuvaus_DSC0878.jpg

Kaikille imettäville äideille

 

Imetyskuvaukseen ovat tervetulleita kaikki imettävät äidit lapsensa kanssa. Imetettävä lapsi voi olla vauva tai taapero. Jokaiselle äidille ja lapselle varataan oma rauhallinen 30min kuvausaika. Itse kuvauksen kesto on n. 15min.

Kuvauspaikkana on satavuotiaassa kivitalossa sijaitseva kaunis luonnonvalostudioni Järvenpäässä osoitteessa Seutulantie 4, vain kivenheiton matkan päässä Järvenpään asemalta.

 

Viikon kuluttua kuvauksesta saat nähtäväksi koevedosgallerian, joka sisältää 5-10 kuvaa. Näistä kuvista voit valita kuvauksen hintaan kuuluvan ihanan 13x18cm kokoisen fine art -paperikuvan ja halutessasi myös digikuvia ja muita kuvatuotteita. Digikuvat ja muut kuvatuotteet laskutetaan erikseen.

 

 

Imetyskuvaus sisältää:

  • Rauhallinen kuvaus, jossa keskitytään sinuun ja lapseen

  • Koevedosgalleria kuvien valitsemista varten

  • Yksi 13x18cm kokoinen fine art -paperikuva (arvo 29€)

  • Mahdollisuus ostaa lisäkuvia ja muita kuvatuotteita

Kuvauksen hinta 79€

Varaa oma kuvauksesi

Voit varata kuvauksen sähköpostitse suvi@suvihelmi.com tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Voit valita kuvausaikasi vapaana olevista ajoista ja varauksen jälkeen saat laskun kuvausmaksusta. Maksettuasi laskun varauksesi on vahvistunut.

 

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostitse kuvausta edeltävänä päivänä klo 11 mennessä. Tämän jälkeen peruttuja tai peruuttamattomia varauksia ei hyvitetä. Voit kuitenkin tällaisessa tilanteessa etsiä jonkun muun tilallesi ja sopia kuvauksen siirrosta hänelle.

Kuvausviikolla saat sähköpostiisi tervetulokirjeen, jossa on vinkkejä valmistautumisesta kuvaukseen.

Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse suvi@suvihelmi.com tai soittamalla 050-5252927.

Kuvausaikoja on rajoitetusti, joten varaa oma kuvaksesi pian!

Huomenlahjakuvaus

Nähdään imetyskuvauksessa 24.10.!

Thanks! Message sent.

bottom of page